+36 30 9612 356 szemkontakt@gmail.com

juli_foto3

Dr. Kerekes Júlia

Email : szemkontakt@gmail.com

Mobile : +36 30 9612 356

Előljáróban néhány szót magamról és a munkámról

Debrecenben végeztem az Orvostudományi Egyetemen. Végzés után a Pest megyei Flór Ferenc Kórházban dolgoztam (1990-2010), itt szereztem a szemészeti szakvizsgámat is. Itt a fő területeim a szürkehályog sebészet, zöldhályog gondozása és sebészete, az elülső és hátsó szegmentum betegségeinek diagnosztizálása, szemészeti illetve szemkörnyéki plasztikai műtétek, könnycsatorna helyreállító műtétek.

2001 óta folyamatosan dolgozom a Focus Medical Lézeres Látásjavító és Mikroszemsebészeti  Központban, ahol többféle refraktív (a rövidlátás, távollátás, ill. astigmia, más néven szemtengelyferdülés) célú látásjavító lézerkezelést végzek: mint a PRK, Femtolasik, Femto-Lasik Hd, LBV – (lézeres olvasószemkezelés) presbyopia, öregszeműség ellen. Fő profilunk mellett a szaruhártya speciális degeneratív betegségének, a keratoconusnak a diagnosztikájával és a kezelésével is foglalkozunk. (CXL – cornealis cross linking kezelés)

2008 óta nyitottam meg magánrendelésemet Tatán, ahol módom van teljes szemészeti  vizsgálatok végzésére, illetve kisebb ambuláns műtétek elvégzésére is. Lehetőségem van a Focus Med.-ben végzett lézerkezelések előtti vizsgálatokra illetve a kezelések utáni kontrollokra. 6 éve folytam bele Budapesten a Cylinder Optica életébe is, ahol szemorvosi hátteret biztosítok, illetve egyben ez a budapesti magánrendelésem helyszíne is.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet